0

Your Cart is Empty

September 15, 2021

 

Kako bi kupili kripto valute potrebno je napravite naloge i verifikujete ih na odredjenim menjačnicama. Hajde da počnemo!

Za početak su potrebne osnovne informacije poput imena, prezimena, email-a i password-a. Nakon toga potrebno je verifikovati broj mobilnog telefona.

 

 

Nakon toga potrebno je verifikovati vaš identitet, potrebno je snimiti selfi i fotografisati ličnu kartu/pasoš.

 

 

Nakon što to završite potrebno je popuniti personalne informacije. Poput adrese stanovanja, emaila, broj telefona, državljanstva i vremenske zone.

 

 

Kupovina kripto valuta se odvija na sledeći način:Napravite nalog na Binance-u i završite proces verifikacije, vrlo je sličan procesu kao i za advcash, nakon što završite to idite na sajt www.advcash.com.

Kliknite na Deposit Funds, i nakon toga unesite cifru koju želite i izaberite da li je visa ili mastercard.

Nakon toga bitno je da povežete Credit ili Debitnu karticu sa Advcash-om. U narednim poljima unesite podatke vaše kartice.

Kliknite PAY, postoji mogućnost da će platni sistem tražiti da potvrdite identitet slikom lične karte ili nekog dokumenta sa slikom. Pratite uputstva na ekranu da biste potvrdili plaćanje unošenjem koda koji je banka poslala na vaš mobilni telefon. Uputstva se mogu razlikovati u zavisnosti od vrste kartice i banke izdavaoca (na primer, možete dobiti upozorenje MasterCard 3D Secure).

Kliknite na Nastavi da biste izvršili uplatu. Ako ste se prethodno prijavili na verifikovani AdvCash račun u ovom pregledaču, sistem će preneti navedeni iznos sa vaše kartice u AdvCash novčanik, a zatim ćete prebaciti sredstva na vaš Binance nalog.

Kliknite na Buy Crypto i nakon toga izaberite “With Wallet”.

Nakon toga izaberite valutu koju imate na Advcash walletu i unesti cifru koju želite da depozitujete u kripto.

Izaberite TetherTRC20 zbog niske provizije i brze transakcije.

Ovde upišite adresu koja vam je upisana na Binance-u. I to je to 😁 Nadam se da smo vam pomogli!


PRETPLATI SE