0

Your Cart is Empty

Uslovi kupovine i upotrebe sadržaja sajta

Uslovi kupovine i upotrebe sadržaja sajta

1. OPŠTE ODREDBE
CryfoSolutions,  je vlasnik sajta www.cryfosolutions.com (u daljem tekstu: sajt). Uslovi korišćenja regulišu upotrebu usluga i sadržaj sajta.

Uslovi korišćenja propisuju uslove i odredbe za krajnje korisnike stranice, a korišćenjem stranice korisnici pristaju na navedene uslove i odredbe.
Svi materijali dostupni na sajtu su intelektualno vlasništvo CryfoSolutions-a i mogu se koristiti samo uz pismenu saglasnost vlasnika. Izuzetno, ako je to posebno navedeno, materijal nije zaštićen i može se slobodno koristiti, isključivo u marketinške i promotivne svrhe, na primer u promotivnim člancima. U slučaju održavanja ili spoljnih okolnosti, pristup sajt može biti onemogućen. 2. KUPAC Kupac je fizičko ili pravno lice koje se obavezuje da vrši kupovinu putem sajta. Kupac je dužan da prilikom kupovine unese tačne podatke. Kupac mora imati poslovnu sposobnost. 3. PRODAJA I PROIZVODI Ciena je jasno prikazana i predstavlja maloprodajnu cenu izraženu u dinarima. Popust je jasno naznačen i sadrži cenu pre popusta i cenu tokom popusta. Kupon vam omogućava kupovinu sa popustom ili druge pogodnosti za vlasnike sigurnosnih kodova. Kod se može dobiti kao nagrada za prethodnu kupovinu i kao promotivni kod. Pokušavamo da prikažemo najživlji izgled proizvoda fotografijama proizvoda, ali to ne mora nužno da odgovara stvarnosti. Sadrzaj proizvoda naveden u detaljima proizvoda odgovara sadrzaju proizvoda koji se prodaje. 4. PLAĆANJE Kupac bira ponuđene proizvode koji se čuvaju u kolicima i u svakom trenutku je trenutno istaknut trenutni iznos porudžbine, a moguće je dodavanje i uklanjanje pojedinačnih predmeta i količina. Kada završi sa odabirom proizvoda, nastavlja sa naručivanjem. Kupac može birati između nekoliko opcija plaćanja: - opšta uplatnica / internet bankarstvo, uplata se evidentira ručno, nakon vidljive uplate na žiro račun CryfoSolutions, i najmanje jednom dnevno svakog radnog dana. Kupac je dužan da navede email i produkt kako bi mu na isti bio isporucen prozivod. - plaćanje putem interneta putem sistema CorvusPay. Evidencija o uplati je vidljiva kupcu putem obaveštenja putem e-pošte. 5. DOSTAVA CryfoSolutions pruža ekspresnu uslugu, a dostava se vrši putem emaila. CryfoSolutions isporučuje produkt u roku od 2 radna dana nakon plaćanja. 6. ŽALBE I POVRATI CryfoSolutions se obavezuje da proizvode koje šalje na email budu u potpunosti oni koje je kupac porucio. Povrat trenutno nije moguc iz razloga sto su nam produkti takvi da se ne mogu vratiti prodavcu.

PRETPLATI SE